Read Ivan có một không hai by Katherine Applegate Free Online


Ebook Ivan có một không hai by Katherine Applegate read! Book Title: Ivan có một không hai
The author of the book: Katherine Applegate
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 835 KB
Edition: Nhã Nam & NXB Hội Nhà Văn
Date of issue: January 23rd 2016
ISBN: No data
ISBN 13: No data

Read full description of the books Ivan có một không hai:

Ivan là một chú khỉ đột, một Lưng bạc dũng mãnh. Nhưng cậu không sống trong rừng nhiệt đới hùng vĩ hay dẫn dắt gia đình của riêng mình. Cậu sống trong trung tâm mua sắm. Trong một cái lồng kính mà cậu gọi là lãnh thổ. Cuộc sống bình lặng trôi qua với ti vi, tranh vẽ và với cô bạn voi Stella cùng cậu chó hoang Bob.

Cho tới khi Ruby xuất hiện. Cô bé đã khiến Ivan nhìn lại lãnh thổ và những bức tranh của mình với một con mắt hoàn toàn khác. Và đây cũng chính là động lực để Ivan quyết tâm thực hiện một thay đổi lớn lao...

Read Ebooks by Katherine ApplegateRead information about the author

Ebook Ivan có một không hai read Online! Applegate was born in Michigan in 1956. Since then she has lived in Texas, Florida, California, Minnesota, Illinois, North Carolina, and after living in Pelago, Italy for a year, she has moved back to Southern California. She has an eleven year old son named Jake Mates, although she says the Animorph leader is not named after him. In 2003 she and her husband, Michael Grant, her co-author on many projects including Animorphs, adopted their daughter, Julia, in China.[citation needed] Following the end of Animorphs, Applegate took three years off. She is back at work and has written a picture book called "The Buffalo Storm," a middle reader novel called "Home of the Brave," and an early chapters series "Roscoe Riley Rules" with Harper Collins. Her book "Home of the Brave" has won the SCBWI Golden Kite Award, the Bank Street 2008 Josette Frank Award, and is a Judy Lopez Memorial Award honor book.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Ivan có một không hai
Read EBOOK Ivan có một không hai by Katherine Applegate Online free

Download PDF: ivan-c-mt-khng-hai.pdf Ivan có một không hai PDF