Read Halsoverkop by Manu Larcenet Free Online


Ebook Halsoverkop by Manu Larcenet read! Book Title: Halsoverkop
The author of the book: Manu Larcenet
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 21.79 MB
Edition: Oog & Blik
Date of issue: 2013
ISBN: No data
ISBN 13: No data

Read full description of the books Halsoverkop:

Blast je počeo kao avanturistička potraga za srećom. Iako se uvijek ispod površine nalazila mračna, barem je postojala nekakva nada da će biti bolje. Drugi dio je taj osjećaj gurnuo unaprijed, dajući smisao cijeloj toj avanturi.

Treći je pak Blast odstranio daljnju mogućnost pronalaska te sreće.

Blast je uvijek dobar, vjerojatno je to tako jer konstantno nudi drugačiji opseg emocija. Kod ovog stripa nema ponavljanja, duševno i emotivno stanje Polze konstantno napreduje, odnosno, opada, ovisno kako se uzme.

Treći Blast daleko je najmračniji do sada. Dok su prvi stripovi imali teme kao što su priroda, odstranjivanje od društva, sloboda, putovanje, otkrivanje... Ovdje su teme gotovo suprotne: samoubojstvo, silovanje, mučenje, mazohizam, smrt, ludilo...

Ne znam kakav će biti četvrti i posljednji nastavak, ali ono što je treći potvrdio je da sretan kraj nije moguć. Zbog toga osjećam gorčinu pri samoj pomisli na čitanje jer nakon 600 stranica stripa definitivno želim da Polza pronađe nekakav oblik mira i spokoja, a znam da do toga sigurno neće doći. Čak mislim da bih ga u konačnici mogao i zamrziti, što mi je još i depresivnije.

A strah me i onoga što bi mogla biti konačna ideja stripa. Jer ako to stvarno bude činjenica da nikada ne možemo pobjeći od traumatične prošlosti, možemo li se uopće radovati budućnosti?

Read Ebooks by Manu Larcenet



Read information about the author

Ebook Halsoverkop read Online! Manu Larcenet (full name: Emmanuel Larcenet) is a French comics writer and artist. He has been working with Fluide Glacial magazine since 1994 and with Spirou magazine since 1997.


Ebooks PDF Epub



Add a comment to Halsoverkop




Read EBOOK Halsoverkop by Manu Larcenet Online free

Download PDF: halsoverkop.pdf Halsoverkop PDF