Read Aisbergul nostru se topește - Schimbarea și succesul în orice condiții by John P. Kotter Free Online


Ebook Aisbergul nostru se topește - Schimbarea și succesul în orice condiții by John P. Kotter read! Book Title: Aisbergul nostru se topește - Schimbarea și succesul în orice condiții
The author of the book: John P. Kotter
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 8.36 MB
Edition: Publica
Date of issue: 2008
ISBN: No data
ISBN 13: No data

Read full description of the books Aisbergul nostru se topește - Schimbarea și succesul în orice condiții:

Cea mai bine vândută carte în clasamentul New York Times, Wall Street Journal, Usa Today şi Businessweek.
Aisbergul nostru se topeşte este o fabulă simplă despre cum să reuşeşti într-o lume aflată în permanentă schimbare. Bazată pe lucrările premiate ale lui John Kotter, aceasta este o poveste care a fost folosită în sprijinul a mii de oameni şi organizaţii.
Fabula descrie o colonie de pinguini din Antarctica. Un grup de pinguini frumoşi, imperiali trăiesc aşa cum au făcut-o de multă vreme. După un timp, o pasăre curioasă descoperă că o problemă potenţial devastatoare le ameninţă căminul – şi practic nimeni n-o ascultă.
Eroii povestirii, Fred, Alice, Louis, Buddy, Profesorul şi NuNu seamănă cu persoane pe care le cunoaştem, poate chiar cu noi înşine. Povestea lor face referire la rezistenţa la schimbare şi acţiunea eroică, obstacole în aparenţă dificile şi cele mai inteligente tactici de a face faţă acestor obstacole. Este o povestire care astăzi apare peste tot în jurul nostru – dar pinguinii fac faţă unor foarte reale provocări cu mult mai bine decât majoritatea dintre noi.
Aisbergul nostru se topeşte se bazează pe munca de pionierat, care demonstrează felul în care cei Opt Paşi conduc la schimbarea necesară în orice fel de grup. Este o povestire de care se poate bucura oricine şi care furnizează în acelaşi timp îndrumări nepreţuite pentru o lume care se mişcă din ce în ce mai repede.

Read Ebooks by John P. KotterRead information about the author

Ebook Aisbergul nostru se topește - Schimbarea și succesul în orice condiții read Online! John P. Kotter, world-renowned expert on leadership, is the author of many books, including Leading Change, Our Iceberg is Melting, The Heart of Change, and his latest book, That's Not How We Do It Here!. He is the Konosuke Matsushita Professor of Leadership, Emeritus at the Harvard Business School, and a graduate of MIT and Harvard. He is co-founder of Kotter International, a change management and strategy execution firm that helps organizations engage employees in a movement to drive change and reach sustainable results. He and his wife Nancy live in Boston, Massachusetts.

http://www.kotterinternational.com/ab...


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Aisbergul nostru se topește - Schimbarea și succesul în orice condiții
Read EBOOK Aisbergul nostru se topește - Schimbarea și succesul în orice condiții by John P. Kotter Online free

Download PDF: aisbergul-nostru-se-topete-schimbarea-i-succesul-n-orice-condiii.pdf Aisbergul nostru se topește - Schimbarea și succesul în orice condiții PDF