Read Svaka za sebe by Trisha Ashley Free Online


Ebook Svaka za sebe by Trisha Ashley read! Book Title: Svaka za sebe
The author of the book: Trisha Ashley
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 826 KB
Edition: Čarobna knjiga
Date of issue: 2004
ISBN: No data
ISBN 13: No data

Read full description of the books Svaka za sebe:

Muž Šarlote – Čarli – Rajmer želi razvod. Čarli nije baš najsigurnija šta bi ona želela, ali nakon incidenta sa tiganjem, njen život se sasvim menja.

Vrativši se u svoj rodni Jorkšir, Čarli u krugu čudnih i zabavnih likova pokušava da sredi svoj život slikanjem i maštanjem o drugačijem ženskom magazinu. Porodica je uvek bila pravo utočište (ne računajući Očevu ljubavnicu), ali, kada se u komšiluk doseli čuveni, neodoljivi glumac Mejs Nort, izostaće i podrška rođenih sestara. Kada je reč o muvanju posle četrdesete, ženska solidarnost je stvar prokletstva – onda je svaka za sebe!

Topao i uzbudljiv roman o ljubavi i porodici, Svaka za sebe je najbolje što možete da poklonite svom osećaju za humor...

Upozorenje: ovu knjigu ne treba da čitate u društvu ili na javnom mestu, ako vam je neprijatno da svojim glasnim smehom skrećete pažnju ljudi oko vas.

Read Ebooks by Trisha AshleyRead information about the author

Ebook Svaka za sebe read Online! Trisha Ashley is now a full-time novelist, but she has been known to work for stained glass makers and/or plumbers. She likes to paint, eat, drink, and read literary biographies. Her previous hobbies included getting divorced and packing to move. She claims to have once actually eaten Bronte burgers at the Branwell café, but her publisher declines to verify this. She lives in North Wales.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Svaka za sebe
Read EBOOK Svaka za sebe by Trisha Ashley Online free

Download PDF: svaka-za-sebe.pdf Svaka za sebe PDF